If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Използвах същото,като пуснах климатика на вътрешна рециркулация запалих една цигара и пусках дима около и под жабката.Установих че най-силно дърпа леко в ляво под нея и там сложих флакона.
Одеве си заварих колата като след тежък офроуд, валял е някакъв шит от небето...
"Облаците идват от Африка и Сахара и за това София осъмна с тънък слой червеникав прах. Рано тази сутрин е имало пик на запрашаването над Югозападна и Южна България, отчитат експерти.
Очаква се по-късно през деня пясъчните облаци да се отправят на Север и част от Източна България."
Трябваше и на скоростомера да му сложат още 6 мили Иначе в Англия нарочно пишат на италиански колкото се може повече - даже модификациите се водят с италиански имена, а не като тук - дистинктив, прогрешън... бла бла
Колеги, сериозно почвам да се замислям за тая кола от линка. Пуснах я и онзи ден, но нямаше кой знае какъв отзвук. Днеска звънях на продавача и каза, че освен забележките, които се виждат по боята и интериора, я пробвал колата и била "пушка". И без това се зачудвам моята да я сиктирдосам барабар със стария двигател дето й смених да додам някой лев и да я взимам тая. Най-грозното по нея е, че понеже е от изпълнението със шитото табло, отгоре на изходите на вентилацията под челния прозорец се е нацъфтяла като юфка. Тоя каза, че ще ми направи цена и ако я докараме до към 3,5к, за кола 2005 година с всичките екстри май си заслужава. За мен е важно да видите и вие и да кажете струва ли си,не си ли струва. А пък ако има някой от Велико Търново да иде и да я види на живо има ли живец в нея ще съм благодарен.
Предварително благодаря. Ето го и линка http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=33h5jo
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Накарай продавача да ти изпрати още снимки на и- мейла, на таблото и на другите дефекти. Иначе изглежда като полято с нещо и трудно ще го оправиш.
Опитвали са се да я лепят и са я окепазили тотално. Но дори това не ме притеснява колкото тоя автомат. А не си струва да се ходи до Велико Търново само за оглед. Това са 800 километра в двете посоки
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
Таблото е най-лесната работа, някои кадърни тапицери ще го направят като ново. Въпроса е, дали мАтора не е на милион километра и дали автомата е наред. Отделно дали няма да има нужда от цялостно боядисване. Честно казано, ако имах едни 7-8к лева излишни, бих се хвърлил.
Става само ако ще я взимаш за части. Личи от километри, че и 10 к лева да вкараш в тая кола, няма да стане кола от нея. В Германия и Швейцария за такъв модел по-малко от 4 к евро няма как да дадеш, ти искаш за 4 к лева тук кола в движение.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Хич не храня излишни надежди, но моделът е колекционерска рядкост. Кълне се че колата върви добре и по диагностика показателите са и наред. Каза ми че има кит на задната врата, който се е напукал и че най-големия проблем и е таблото. Това каза. Надявам се някой болярин от форума да мине и да я види щото може и находка да е. Не мисля, че и трябва цялостно пребоядисване. Двете врати поне и някъде другаде ако се наложи но не цялата. Надявам се да мине някой да каже има ли смисъл да се занимавам. Да не говорим,че тоя каза, че ще се спазарим и ще свали от цената. Чудна работа
Опитвали са се да я лепят и са я окепазили тотално. Но дори това не ме притеснява колкото тоя автомат. А не си струва да се ходи до Велико Търново само за оглед. Това са 800 километра в двете посоки
Направи си една екскурзия до търново и виж колата, по цената не може да съдиш, в Германия цените в автокъща и от собственик преди време имаха големи разлики, може да вземеш добра кола почти без пари, цената не е критерий , както и километрите.
Comment